خواص شگفت‌انگیز آب سیب‌زمینی را  می‌دانید؟ یک نوشیدنی لاکچری که در کشورهای آسیایی طرفداران زیادی دارد؛  با صفحه سلامتی مجله دلتا همراه باشید.

سیب زمینی

  

آب سیب‌زمینی! واقعا چرا چینی‌ها و ژاپنی‌ها آب سیب‌زمینی می‌نوشند؟ تعجب نکنید فقط از این به بعد، آب سیب‌زمینی را دور نریزید!

سیب‌زمینی یک ماده غذایی پر‌خاصیت است که برای درمان بسیاری از بیماری‌ها کاربرد دارد؛ این ماده مغذی یکی از پر‌کاربردترین مواد در پخت انواع غذاها، خوراک و حتی سالاد‌های متنوع است؛ چرا آب سیب‌زمینی؟

شاید شما هم تا این لحظه، تجربه نوشیدن یا  استفاده از آب سیب‌زمینی را نداشته‌اید اما باید بگوییم که اگر خواص این  نوشیدنی را بدانید، دیگر آن را دست کم نخواهید گرفت؛ با مجله دلتا همراه باشید.

سیب-زمینی

خواص سیب زمینی

ماده غذایی همه‌کاره که چاشنی بسیاری از  سوپ‌ها، غذاهای خانگی و انواع سالادها است؛ سیب‌زمینی سرشار از بتاکاروتن  (پیش‌ساز ویتامین A) است که وقتی پخته می‌شود، به آسانی جذب می‌شود.

درواقع، مهم‌ترین ماده اصلی موجود در  سیب‌زمینی نشاسته‌ است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد؛ از این  رو برای تأمین انرژی از‌ دست‌رفته بدن ماده بسیار مفیدی است.

پوست سیب‌زمینی مانند پوست میوه‌ها و  سبزیجات آنتی‌اکسیدان دارد؛ بنابراین از پیر شدن سلول‌ها و نیز از به وجود  آمدن سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند‌؛ قطعا در کنار پوست آن، آب سیب‌زمینی  هم می‌تواند برای سلامت بدن معجزه کند.

سیب-زمینی-شیرین

چرا سیب زمینی شیرین؟

سیب‌زمینی خانواده بزرگ و مفیدی دارد؛ از  خود این ماده گرفته تا آب و پوست آن و حتی انواع مختلفش مثل سیب‌زمینی  شیرین خواص زیادی برای بدن دارند.

سیب‌زمینی شیرین برای سلامت بدن بسیار مفید  است. این ماده مغذی در شکل‌ها و رنگ‌های گوناگون وجود دارد که مغز آن به  رنگ‌های زرد، سفید و نارنجی است که سرشار از پتاسیم، بتاکاروتن، ویتامین C و  فیبر غذایی است.

این ماده غذایی منبع خوبی از بتاکاروتن  است؛ بتاکاروتن یکی دیگر از مواد ضروری برای بدن است که سیستم ایمنی بدن را  تقویت می‌کند. همچنین ویتامین A حاصل از بتاکاروتن برای سلامت و تقویت  چشم‌ها نیز بسیار مفید است.

با وجود اینکه سیب‌زمینی شیرین کربوهیدرات  دارد اما قند خون را در بدن کنترل می‌کند. همچنین این ماده غنی از فیبر  است؛ به این معنی که سرعت انتشار گلوکز به جریان خون را کم می‌کند.

آب-سیب-زمینی

ویتامین‌های آب سیب زمینی

آب سیب‌زمینی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C، پتاسیم، ویتامین‌های مختلف B، کلسیم، آهن، فسفر، مس و گوگرد است.

درواقع اکثر مواد مغذی در پوست سیب‌زمینی  قرار دارند؛ بنابراین مهم است که هنگام تهیه آب آن پوستش را نگیرید؛ از  تأثیرات چشمگیر آب سیب‌زمینی در سلامت بدن می‌توان به جلوگیری از پیری، کمک  به هضم، بهبود زخم، حمایت از کبد، بهبود گردش خون و تنظیم هورمون‌های بدن  اشاره کرد.

خواص-آب-سیب-زمینی

خواص آب سیب زمینی

از آب سیب‌زمینی به دلیل این همه خاصیت هرگز نگذرید!

بهبود هضم غذا

محتوای نشاسته آب سیب‌زمینی با تعدادی از  مشکلات گوارشی مرتبط است و می‌تواند باعث التهاب در روده و تسکین سرعت هضم  غذا شود و علائم یبوست، التهاب، گرفتگی و سوء هاضمه را از بین ببرد.

بهبود سلامت قلب

مقدار قابل توجهی پتاسیم در یک لیوان آب سیب‌زمینی وجود دارد؛ بیش از 50% مصرف روزانه شما.

این بدان معنی است که مثل چینی‌ها و  ژاپنی‌ها، روز خود را با یک لیوان از این آب شروع کنید که باعث کاهش فشار  بر سیستم قلبی – عروقی و کم شدن تنش در رگ‌های خونی می‌شود. این مسئله خطر  ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

آنتی اکسیدان‌های مفید برای زخم معده و روده

آب سیب‌زمینی خواص آنتی‌اسیدهای شناخته‌شده  و PH قلیایی دارد؛ این خاصیت می‌تواند اسیدیته را در روده شما متعادل کند و  به درمان و پیشگیری از زخم معده کمک کند. شما با نوشیدن آب سیب‌زمینی  می‌توانید یک لایه محافظ در معده خود ایجاد کنید تا درد و ناراحتی ناشی از  این مشکلات شایع را از بین ببرید.

سم‌زدایی کبد و کیسه صفرا

این ماده مغذی یکی از ارزان‌ترین روش‌ها  برای پاک‌سازی کبد و کیسه صفرا است؛ ژاپنی‌ها از این آب برای درمان هپاتیت  هم استفاده می‌کنند.

خداحافظی با میگرن و استرس

سیب‌زمینی خام و آبش قرن‌ها است که در طب  سنتی آسیا و اروپا استفاده می‌شود. یک تکه از سیب‌زمینی یا آب آن را روی  پیشانی و گیجگاه خود بگذارید؛ تا برای همیشه با سردردهای میگرنی و استرس  خداحافظی کنید.

خاصیت ضد سرطانی

عصاره شفا‌بخش سلامتی که با  آنتی‌اکسیدان‌های فراوانش خواص ضد سرطانی دارد؛ درواقع آب سیب‌زمینی  می‌تواند مانع تشکیل و رشد تومورهای سرطانی شود.

کاهش وزن و لاغری

یک رژیم غذایی سالم و لاغر‌کننده با آب سیب‌زمینی!

البته مصرف بی‌رویه خود سیب‌زمینی ممکن است باعث اضافه‌وزن و چاقی شود؛ بنابراین بهتر است که از عصاره آن استفاده کنید.

آب سیب‌زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین C  است که به افزایش متابولیسم بدن کمک می‌کند. نوشیدن آب این ماده مغذی پس از  غذا، باعث توقف هورمون‌های گرسنگی (گرلین و لپتین) می‌شود که این مسئله به  رفع احساس گرسنگی و لاغری کمک می‌کند.

درمان بیماری‌های کلیه

این نوشیدنی مثل یک لیوان بزرگ ماء‌الشعیر  برای بهبود عملکرد کلیه‌ها مفید است؛ درواقع مصرف منظم این ماده مغذی سنگ  کلیه و مشکلات ناشی از آن را رفع می‌کند.

درمان سیاتیک

سیاتیک با درد ناشی از ناحیه کمری مشخص  می‌شود و به پاها می‌رسد؛ یکی از مؤثر‎ترین درمان‌های خانگی برای رفع این  مشکل استفاده از آب این ماده غذایی است.

تقویت سیستم ایمنی بدن

این نوشیدنی پر‌خاصیت غنی از ویتامین C است  که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و تحریک و تولید گلبول‌های سفید می‌شود.  آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی موجود در این ماده باعث محافظت در برابر  بیماری‌های مزمن و کاهش استرس هم می‌شوند.

بهبود سریع زخم‌های عمیق پوست

همانطور که گفته شد، آب سیب‌زمینی غنی از  ویتامین C است که باعث تحریک و تولید کلاژن می‌شود؛ درنتیجه سرعت بهبود  زخم‌های پوستی را افزایش می‌دهد؛ شما می‌توانید این محلول را به پنبه آغشته  کنید و روی محل زخم قرار دهید.

تقویت هورمون‌های جنسی

مصرف منظم این عصاره شفابخش به بهبود سطح هورمون‌های جنسی و کاهش میزان استرس کمک می‌کند.

طرز-تهیه-آب-سیب-زمینی

طرز تهیه آب سیب زمینی 

برای به دست آوردن این عصاره شفابخش و  پرخاصیت باید کمی بیشتر تلاش کنید البته این تلاش ارزشش را دارد؛ بهتر است  برای انجام سریع این کار سیب‌زمینی‌ها را شسته و در مخلوط‌کن بریزید؛ پس از  گرفتن عصاره، آن را از صافی رد کنید. البته در تهیه این معجون خانگی بهتر  است پوست سیب‌زمینی را نگیرید تا مواد مغذی بیشتری دریافت کنید.

عوارض-آب-سیب-زمینی

مضرات و عوارض آب سیب زمینی

  • با وجود تمام مزایای سلامتی این معجون  خانگی، آب سیب‌زمینی می‌تواند عوارض جانبی منفی از جمله پریشانی دستگاه  گوارش یا افزایش سطح قند خون را هم به همراه داشته باشد.
  • آب سیب‌زمینی سطح قندهای طبیعی را بالا  می‌برد؛ بنابراین مصرف این ماده برای دیابتی‌ها مضر است؛ بیماران دیابتی  باید کیفیت گلوکز این عصاره را بررسی کنند.
  • سموم خاصی در ریشه‌های سبز و تازه  سیب‌زمینی وجود دارد که می‌تواند باعث اسهال، ناراحتی‌های معده و حالت تهوع  شود؛ بنابراین فقط باید از سیب‌زمینی تمیز و بدون جوانه استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

سفر هیجان انگیز به زیر دریا 

16 خوراکی گول زننده 

خواص نارنج ؛ مادر مرکبات پاییزی(+ویدئو) 

کندر فقط خوراک باهوش ها نیست!(+ویدئو) 

هل ؛ دانه سبز سلامتی 

شله مشهدی ؛ آش یا حلیم ؟

بهشت گمشده تاریخ را ورق بزنید!

توصیه های سلامتی برای راهپیمایان اربعین

آب ,سیب‌زمینی ,ماده ,خواص ,مغذی ,بهبود ,آب سیب‌زمینی ,این ماده ,است که ,سیب زمینی ,ماده مغذی ,تقویت سیستم ایمنی ,دلتا همراه باشید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نمایندگی ایران رادیاتور شهریار نصب فروش تعمیرات 09124158729 یادداشت‎های روزانه و چیزهای دیگر خلاصه کتاب سازمان و مدیریت نجف بیگی دانلود آهنگ جدید پرنده‌های پولساز ارومیه نیوز اندیشه‌ورزان بلاگ احکام برای همه طرحی از یک زندگی...